Luennot ja Ruoka

 
Yrttiluennot

Tulen luennoimaan tapahtumaasi esimerkiksi villivihanneksista ja yrttien sekä luonnon terveysvaikutuksista. Luennot sopivat järjestettäväksi myös talviaikaan! Luennon yhteyteen on mahdollista tilata myös yrttiteetarjoilu.

Yrttikävelyt 

Yrttikävely voidaan järjestää missä tahansa paikassa, jossa on runsaasti erilaisia kasveja tarkasteltavaksi. Yrttikävelyn aikana esitellään alueella esiintyvien kasvien hoito- ja ruokakäyttöä. Kävelyyn voidaan yhdistää myös erilaisia luontoyhteysharjoituksia, yrttiteetarjoilua sekä yrttien keräilyä, jos paikka on siihen riittävän puhdas ja kasvustoa on riittävästi.

Villivihannesruokakurssit

Kiinnostavatko villivihannekset, mutta et uskalla käyttää niitä? Järjestän villivihanneskursseja myös pyynnöstä sinun ryhmällesi. Kurssiin sisältyy villivihannesten tunnistaminen ja poiminta sekä ruuan valmistus. Ja lopuksi tietenkin nautimme yhdessä valmistamamme aterian! Järjestän kesäaikaan myös kaikille avoimia kursseja.

 
Herkullista kasvisruokaa tapahtumaasi

Tarvitsetko herkullista ja ravitsevaa kasvisruokaa järjestämääsi tapahtumaan tai kurssille. Tilaa Luovan Polun ihanat villivihanneksilla vahvistetut luomupainotteiset kasvisruuat! Myös erikoisruokavaliot huomioidaan!

 


Kysy lisätietoja!

Ylös