Yrttihoidot

 

YRTTIKONSULTAATIO

Haluaisitko tasapainottaa terveyttäsi yrttien avulla? Konsultaatio koostuu kahdesta käyntikerrasta, joiden aikana kartoitetaan asiakkaan tilanne, käydään tulokset läpi ja laaditaan hoitosuunnitelma, joka sisältää suositellut yrtit sekä kotihoito-ohjeet. Konsultaatio voidaan tehdä myös etänä. Yrttihoidot sopivat myös eläimille.

 YRTTIPAJAT RYHMILLE

Yrttipajassa valmistetaan jalkakylvyt ja hoitava yrttiöljy sekä kasvovettä. Nautimme myös itse valmistamaamme yrttiteetä. Lopuksi jokainen tekee itselleen ohjatusti hoidon valmistamillamme tuotteilla. Jos paikka on sopiva, voidaan myös yrtit kerätä itse ennen tuotteiden valmistamista ja hoitoa.

 SAUNAHOIDOT

Saunojen yhteyteen on mahdollista saada myös saunaloitsu tai lemmenloitsu sekä erikoisvastoja mm. morsiamenvasta tai katajavasta. Tulen järjestämään saunaohjelman myös sinun ehdottamaasi paikkaan.

 YRTTISAUNA

Saunayrtit kerätään lähiympäristöstä ennen saunaa. Samalla tutustumme käytettävien yrttien vaikutuksiin. Vaihtoehtoisesti yrtit voidaan tuoda valmiiksi kerättynä saunalle, jolloin niiden vaikutuksista kerrotaan ennen saunomista. Tämän jälkeen valmistetaan yrttivedet kylpemistä varten ja saadaan ohjeet niiden käyttöön. Saunan jälkeen on käytössä ihoa hoitavaa yrttiöljyä ja kasvovettä sekä puhdistava ja virkistävä yrttinen saunajuoma.

 MORSIUSSAUNA

”Lemmen ja rakkauden yrtit”

Perinnetietoa ja kauneuden sekä terveyden hoitoa

Lemmen ja rakkauden saunassa tutustumme yrtteihin, joita voidaan käyttää kauneuden ja terveyden hoidossa sekä kuulemme uskomuksista, joita ennen liitettiin yrtteihin ihastuessa, rakastuessa ja naimisiin mennessä sekä lemmen nostatuksessa ja lietsonnassa. Jokainen osanottaja saa oman jalkakylpykimpun, joka on koottu näistä kasveista. Ennen saunaa teemme jalkakylvyt ja ohjatun kasvojen ja jalkojen hieronnan yrttiöljyllä. Lopuksi nautimme Lemmen ja rakkauden juomaa.

Morsiussauna sopii ohjelmaksi myös esimerkiksi polttareihin ja illanviettoihin.

 TURVESAUNA

Turvesauna on hyvin puhdistava. Turpeella voidaankin hoitaa monenlaisia vaivoja. Se sopii mm. ihon hoitoon, aineenvaihduntaa kiihdyttämään, laukaisemaan lihasjännityksiä ja stressiä sekä ihan vain iloiseen rentoutumiseen lempeissä löylyissä. Saunajuomana tarjoillaan puhdistusta edistävää yrttiteetä.

Saunoihin voidaan liittää lisäpalveluina myös hierontahoitoja, jalkakylpypajoja ja monenlaisia hoitotuotepaketteja esim. savikuorinta.

 

Yrttihoitoaikoja varattavissa Luontaishoito Suoniitty, Varppeenaukio 9, II krs, Raisio

Saunat Katteluksen tilalla ››

Saunat Kettukallion elämystilalla>>

 


Kysy lisätietoja!

Ylös