Yrttihoidot

 

Tulen järjestämään yrtteihin liittyviä hoitoja tapahtumaasi tai juhlaasi. Saunoissa ja yrttipajoissa yhdistyvät luonnonläheisyys, kansanperinnetieto sekä yhdessäolo rentoutuen. Ota yhteyttä, niin voimme järjestää ryhmällesi ihanan hoitohetken haluamassasi paikassa. Hinnat sopimuksen mukaan riippuen sisällöstä, paikasta sekä ryhmän koosta.Teen henkilökohtaisia hoitoja ja hoitoja ryhmille myös Luontaishoito Suoniityssä, Raisiossa. Myös näistä löydät tiedot alta.

 YRTTIPAJAT RYHMILLE

Yrttipajassa valmistetaan jalkakylvyt ja hoitava yrttiöljy sekä kasvovettä. Nautimme myös itse valmistamaamme yrttiteetä. Lopuksi jokainen tekee itselleen ohjatusti hoidon valmistamillamme tuotteilla. Jos paikka on sopiva, voidaan myös yrtit kerätä itse ennen tuotteiden valmistamista ja hoitoa.

YRTTISAUNA

Saunayrtit kerätään lähiympäristöstä ennen saunaa. Samalla tutustumme käytettävien yrttien vaikutuksiin. Vaihtoehtoisesti yrtit voidaan tuoda valmiiksi kerättynä saunalle, jolloin niiden vaikutuksista kerrotaan ennen saunomista. Tämän jälkeen valmistetaan yrttivedet kylpemistä varten ja saadaan ohjeet niiden käyttöön. Saunan jälkeen on käytössä ihoa hoitavaa yrttiöljyä ja kasvovettä sekä puhdistava ja virkistävä yrttinen saunajuoma.Saunan yhteyteen voi saada myös saunaloitsun sekä kesäaikaan erikoisvastoja.

 MORSIUSSAUNA

”Lemmen ja rakkauden yrtit”

Perinnetietoa ja kauneuden sekä terveyden hoitoa

Lemmen ja rakkauden saunassa tutustumme yrtteihin, joita voidaan käyttää kauneuden ja terveyden hoidossa sekä kuulemme uskomuksista, joita ennen liitettiin yrtteihin ihastuessa, rakastuessa ja naimisiin mennessä sekä lemmen nostatuksessa ja lietsonnassa. Jokainen osanottaja saa oman jalkakylpykimpun, joka on koottu näistä kasveista. Ennen saunaa teemme jalkakylvyt ja ohjatun kasvojen ja jalkojen hieronnan yrttiöljyllä.Morsian/ juhlistettava henkilö saa henkilökohtaisen hoidon sekä pienen yrttilahjan. Lopuksi nautimme Lemmen ja rakkauden juomaa. Saunan yhteyteen voi saada myös lemmenloitsun sekä muita teemaan sopivia lauluja ja erikoisvastoja. 

Morsiussauna sopii ohjelmaksi myös esimerkiksi polttareihin ja illanviettoihin. 

 TURVESAUNA

Turvesauna on hyvin puhdistava. Turpeella voidaankin hoitaa monenlaisia vaivoja. Se sopii mm. ihon hoitoon, aineenvaihduntaa kiihdyttämään, laukaisemaan lihasjännityksiä ja stressiä sekä ihan vain iloiseen rentoutumiseen lempeissä löylyissä. Saunajuomana tarjoillaan puhdistusta edistävää yrttiteetä.

Saunoihin voidaan liittää lisäpalveluina myös hierontahoitoja, yrttivesiä ja monenlaisia hoitotuotepaketteja esim. savikuorinta.

Saunat Munsteen tila, Piikkiö

Saunat Katteluksen tilalla ››

Saunat Kettukallion elämystilalla>>

 

LUONTAISHOITO SUONIITTY

Yrttihoitoaikoja varattavissa Luontaishoito Suoniitty, Varppeenaukio 9, II krs, Raisio

Fytoterapeuttiset hoidot

Yrttikonsultaatio Haluaisitko tasapainottaa terveyttäsi yrttien avulla? Konsultaatio koostuu kahdesta käyntikerrasta, joiden aikana kartoitetaan asiakkaan tilanne, käydään tulokset läpi ja laaditaan hoitosuunnitelma, joka sisältää suositellut yrtit sekä kotihoito-ohjeet. Konsultaation pohjalta voidaan myös suunnitella sinulle sopiva ulkoinen yrttihoitokokonaisuus.

Kesto 2x 45min, Hinta 140€ (Hinta sisältää 2 yrttituotetta, jotka määräytyvät hoitosuunnitelman mukaan. Lisätuotteista ja hoidoista maksu sopimuksen mukaan.)

Jalkojen ja kasvojen hoito sisältää yrttijalkakylvyn, jalkojen savikuorinnan sekä kasvojen ja jalkojen yrttiöljyhieronnan. Hoitoon sisältyy puhdistavan yrttitee.

Kesto 1 tunti, Hinta 70 €

Kuumakivihieronnat yrttiöljyllä Tervetuloa kehoa lämmittävään ja rentouttavaan kuumakivihoitoon. Hierontaöljyyn on mahdollista saada mukaan myös eteerinen tuoksu.

Kesto 1 tunti, Hinta 60 €

Saunahoidot 

Saunaan mahtuu kerrallaan 1-3 henkilöä. Hinta 1-2 henkilöltä on 160€, 3 henkilöä 200€, saunan kesto ilman lisäpalveluita on noin 2 tuntia.

Yrttisaunaan kuuluvat yrttijalkakylvyt sekä yrttivesi, jolla voi lopuksi huuhdella hiuksensa sekä koko kehon savikuorinta. Myös tuoksuja on mahdollista saada eteeristen öljyjen muodossa tai yhdistää yrttisaunaan ulkoinen kukkaterapiahoito kukkaisveden muodossa. Saunan jälkeen on käytössä ihoa hoitavaa yrttiöljyä ja kasvovettä sekä puhdistava ja virkistävä yrttinen saunajuoma. Käytössäsi ovat Frantsilan shampoo ja hoitoaine.

Saunomisen yhteyteen on mahdollista varata jalkojen ja/ tai kasvojen savikuorinta ja hieronta yrttiöljyllä tai ohjattu jalkojen ja kasvojen hoitohetki. Katso myös muut tarjolla olevat hoidot, jos haluat varata laajemman hoitokokonaisuuden.

Turvesauna on hyvin puhdistava. Turpeella voidaankin hoitaa monenlaisia vaivoja. Se sopii mm. ihon ja hiusten hoitoon, aineenvaihduntaa kiihdyttämään, hoitamaan niveliä, laukaisemaan lihasjännityksiä ja stressiä sekä ihan vain iloiseen rentoutumiseen lempeissä löylyissä. Saunajuomana tarjoillaan puhdistusta edistävää yrttiteetä.                        

 

Kysy lisätietoja!

Ylös