Shamanismi

Rumpupiirit

Järjestän rumpupiirejä säännöllisesti Turun seudulla, Helsingissä sekä Tammisaaressa. Piirit ovat kaikille avoimia. Tulen vetämään ryhmällesi rumpupiirin myös pyynnöstä.

Shamanistiset hoidot ja matkat

Teen pyynnöstä sinulle shamanistisen hoidon tai rumpumatkan. Näiden aiheet voivat liittyä mihin tahansa asiaan, johon kaipaat elämässäsi selvyyttä, voimaa ja tukea. Onko sinulla ehkä toistuvia ongelmia, kroonisia vaivoja tai voimattomuutta? Onko elämäsi suunta hukassa? Tunnetko itsesi tasapainottomaksi tai onko sinulla muutoksia elämässäsi? Hoidot nojautuvat perinteisiin shamanistisiin menetelmiin, kuten sielunpalautukseen, voimanpalautukseen, puhdistamiseen ja poistamiseen sekä kuoleman ja elämän kanssa työskentelyyn. Shamanistisen, neuvoa anatavan matkan voin tehdä myös etänä.Hoidot vaativat fyysistä läsnäoloa.

Seremoniat

Tulen juhlaasi tai muuhun sinulle merkitykselliseen hetkeesi pitämään seremonian. Syntymä, kuolema, liitot, erot, kodin puhdistukset, aikuistuminen... Seremonioihini kuuluvat vahvasti rumpu, laulu sekä tulen, veden ilman ja maan elementit.

Kurssit

Järjestän shamanistisia kursseja ja retriittejä. Näistä löydät lisäinfoa ajankohtaisista tiedoista sekä Facebook–sivuiltani. 
Kysy lisätietoja!

Ylös